Rolstoelen

Veilig en vertrouwd zitten, met gecontroleerde bewegingsruimte. Dat geeft rust en vrijheid, en de mogelijkheid om jezelf te laten zien. Door de robuuste constructie, flexibele onderdelen en goed instelbare polsterdelen kunnen onze rolstoelen het lichaam sturend volgen. Ook bij groei of andere veranderingen. 
Bij spasticiteit, dyskinesie of sterke bewegingsonrust komen vaak enorme krachten kijken waar niet elke rolstoel tegen opgewassen is. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om ook bij extra zware belasting de juiste zithouding te laten behouden zonder iemand statisch te fixeren. Vaak is een sturende werking op de motoriek van groot belang, bijvoorbeeld om bewegingspatronen gunstig te beïnvloeden. En soms moet een rolstoel gewoon beresterk zijn.

De functionaliteit is altijd belangrijk, zowel voor de gebruiker als voor de mensen om hem of haar heen. Daarom horen we graag welke specifieke eisen en wensen u heeft, zodat we de rolstoel geheel naar maat kunnen maken. Een kleine moeite voor ons kan voor u vaak jarenlang dagelijks gemak opleveren!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Adremco duwrolstoel

Dynamisch en sterk, veilig en praktisch

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Winny huiskamerstoel

Ook in huis is een goede zithouding belangrijk

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tororo Trippelrolstoel

Eenvoudig en toch veelzijdig

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Adremco Kyoga duwrolstoel

Uw vertrouwde orthese op een dynamische rolstoel