Technische mensenwerk

Adremo bedenkt, maakt en levert al zo'n 30 jaar innovatieve maatwerkrolstoelen en speciale aanpassingen waarbij solide roestvaststaal gecombineerd wordt met comfortabele gepolsterde elementen en betrouwbare elektronica. Communiceren en perfectioneren zijn belangrijk voor een optimaal eindresultaat. Door de directe communicatie tussen adviseurs en technici een doordat wij de onderdelen zelf in huis maken kunnen wij snel en effectief aanpassingen en nieuwe oplossingen verzorgen.

Peter, adviseur: "Goed overleg is het belangrijkste. Zowel bij de passing, wanneer ik met cliënt, ouders en therapeuten hun hulpvraag bespreek, als bij het overleggen met de techneuten over de oplossingen. In ons vak is het zo dat je tien keer hebt kunnen zien dat een bepaald idee niet werkt voor een bepaalde vraag, waarna bij de elfde klant dezelfde oplossing opeens wel werkt. Ons werk is een kwestie van goed kijken en luisteren, en bouwen op ervaring - maar met behoud van creativiteit en een open geest!".

Via de lokale leveranciers werken wij door heel Nederland en Vlaanderen. Hierbij werken we nauw samen met de adviseurs van deze leveranciers, en waar nodig met bijvoorbeeld orthesemakers, leveranciers van communicatiehulpmiddelen of andere producenten van rolstoelen. Adremo is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf waardoor wij onze eigen keuzes kunnen maken in het belang van de cliënt.

We leveren naast rolstoelen, rolstoelbesturingen en aanpassingen ook accessoires zoals werkbladen, positioneringsmateriaal, tashaakjes, drinkbekerhouders en wielkappen.

Albert, revalidatietechnicus: "Wij als techneuten weten inmiddels dat kleine veranderingen grote gevolgen kunnen hebben voor het gebruik van een rolstoel. Technisch kan een aanpassing prima werken, maar als iets met één handeling bediend kan worden in plaats van met twee, heeft de gebruiker daar in de praktijk elke dag twintig keer voordeel van gedurende alle jaren dat hij de rolstoel gebruikt". 

Kijk niet naar wat we hebben, maar vraag naar wat we kunnen. Vrijwel al onze producten zijn ontstaan en verder ontwikkeld naar aanleiding van vragen van mensen. Met uw vraag kunnen wij verder, neem dus vooral contact met ons op!