Adremco

Ondersteunend en ontspannend

De Adremco duwrolstoel is een sterke, crash-geteste duwrolstoel met dynamische onderdelen en verstelbare gepolsterde onderdelen. Door het dikke, stevige schuim geeft het modulaire zitsysteem een goede ondersteuning zonder statisch te fixeren. De combinatie van diepe druk en instelbare veerdruk is bedoeld om inhiberend te werken en shifting van spanning te voorkomen. De Adremco biedt hierdoor een actieve maar ontspannen houding.

Door de uitgebreide instelmogelijheden kan de Adremco meegroeien met de gebruiker, en snel aangepast worden aan veranderingen van het lichaam. De sterke roestvaststalen onderdelen en hoogwaardige bekleding zorgen voor een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Doordat de Adremco geheel in onze eigen werkplaats gemaakt wordt, zijn vrijwel alle kleine of grotere aanpassingen mogelijk. Maatwerk is dan ook onze specialiteit.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Flexibiliteit

De meebewegende onderdelen zijn qua hoek, veerdruk en aangrijpingspunt instelbaar. Een juiste individuele afstelling is belangrijk voor de optimale werking van het systeem.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Handvat met rem

De brede handgreep is voorzien van sterk kunststof voor een goede comfortabele grip. De unieke hefboomrem zorgt voor een blijvend betrouwbare fixatie van de wielen.
Liever knijpremmen of breed geplaatste duwhandvatten? Geen probleem, er zijn vele opties en ook maatwerk is voor ons vaak een kleine moeite.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Crash getest

De Adremco is crash getest en voorzien van sterke sjorogen met stickertjes met haaksymbool.